Hvala ti Isuse jer ti si apsolutna istina koja raskrinkava sve sotonine laži.Kao što znaš Isuse,živimo u svijetu u kojem je zlo prešlo svaku granicu i želi nadjačati ono dobro i ono što je od tebe.Hvala ti Isuse što nam daješ snagu da se odupremo svakoj sotoninoj laži i prijevari.Isuse,znaš da smo samo ljudi koji smo krhki i slabi i lako nas se zavede ali Hvala ti što nam daješ snagu kako bi se mogli othrvati grijehu i Hvala ti Isuse jer si s nama kada odbijamo sotonine napade laži i prijevare.Hvala ti Isuse na pobjedi jer ti pobjeđuješ u našim borbama protiv zla…NEKA TI JE VJEČNA HVALA I SLAVA ISUSE!

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

PUT,ISTINA I ŽIVOT – 28.06.2020. )

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI