Isuse,Ti vjerni pratioče moj.Hvala Ti kad si uz mene tokom dana bio i kad si me kroz Anđela Čuvara i Duha Svetoga bodrio i štitio. Hvala Ti na Majci Mariji kad me plaštem svojim ogrnula i od grijeha obranila.Isuse moj oprosti mi ako sam Te iznevjerila i povrijedila,ako sam Ti gorku bol zadala. Oprosti mi jer želim Te čista srca ljubiti i Tvoja vječno ostati.

( Zahvalu Isusu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 12.06.2020. )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI