Znate li kako zahvalnost djeluje na bolesno tijelo? Ova žena je doživjela pravo čudo!

114

 

Neki vjernici iznova mole za određene stvari bez da dožive uslišenje. Na kraju budu obeshrabreni zato što ne posjeduju više vjere ili počinju misle da Bogu nisu važni. Ako se nalaziš u takvom stanju, onda zahvali Bogu da postoji još jedan put.

Počni slaviti Gospodina zbog tvoje neugodne situacije iz koje bi rado izašao. Slavi ga i veličaj upravo zbog stvari koje te pritišću i muče te čekaj na Gospodina i na njegov divan zahvat, i on će učiniti preokret na neočekivani način kojem ćeš se diviti.

Jedna misionarka koja je radila u Kini teško je oboljela od ospica, strašne bolesti istočne Azije. Kad se približio kraj njenog života, Bog joj je u viziji pokazao veliku vagu kod koje su tasovi bili zamijenjeni velikim košarama.

Na jednoj od tih košari stajala je riječ “molitve”, a na drugoj “zahvaljivanja”. Ona je vidjela da je košara s “zahvaljivanja” stajala gore, dok je košara s “molitvama” prevagnula dolje. Puno su se molili za ozdravljenje te sestre, ali se njeno stanje vidno pogoršavalo.

U tom teškom razdoblju bolesti ona je pozvala sve preostale misionare i pomoćnike misijske stanice k sebi. Kad su se sabrali u njenoj sobi ona je zamolila sve prisutne da slave i hvale Gospodina iz cijelog srca. Njezini prijatelji su mislili da govori u groznici i da se njen kraj približio. Pa ipak, svi su počeli slaviti i veličati Gospodina.

Sestra je ponovno imala viđenje i gledala je kako je košara sa “zahvaljivanjima” išla polako na dolje. Sada je glasno povikala: “Prijatelji, napunimo košaricu zahvaljivanja do kraja!” Prisutni su nastavili slaviti i veličati Gospodina dok se vizija nije pojavila i po treći put. Kada je košara s zahvaljivanja na vagi bila sasvim dolje, sila Božja se spustila na tu sestru i doživjela je trenutno i potpuno ozdravljenje od strašne bolesti.

Kratko nakon toga ona je ustala, obukla se, izašla na ulicu da bi pola sata propovijedala bez ikakvih poteškoća. Zajedničko slavljenje i zahvaljivanje pokrenulo je Božju svemoć i Gospodin je potpuno odstranio njenu tjelesnu nevolju.

Autor: C. S. Tubby

Izvor preuzetog sadržaja: http://www.novizivot.net/2017/06/26/zahvalnost-djeluje-bolesno-tijelo-ova-zena-dozivjela-pravo-cudo/

PODIJELI