Želite da vaš brak traje? Ovaj 100-godišnji bračni par ima samo jedan savjet!

280
Foto: Pinterest

85 godina su u braku i imaju najbolji savjet kako održati brak!

John i Ann Betar dobili su neslužbenu titulu para koji je najdulje u braku u SAD-u 2013. godine na Svjetskom susretu bračnih parova (Worldwide Marriage Encounter). Četiri godine nakon susreta, slave svoju 85. godišnjicu, piše Littlethings.

John i Ann su na prvi spoj otišli 1932. godine kada je on imao 21, a ona 17 godina. Nekoliko dana nakon prvog spoja, 25. studenog 1932., odlučili su se potajno vjenčati. “A govorili su da neće potrajati!”, smije se John nakon svih ovih godina.

Foto: Pinterest

Ovaj 106-godišnjak je još uvijek ludo zaljubljen u svoju 102-godišnju suprugu. Imaju petero djece, 15 unučadi i skoro toliko praunučadi.

Cijela se obitelj okupila u Connecticutu da proslave njihovu godišnjicu. Kao šećer na kraju, iznenadili su ih modelom auta (Ford Roadsterom) kojim su se vozili na svom prvom spoju. Poljubili su se u autu i dobro nasmijali prisjećajući se svog prvog spoja. “Kao u stara vremena”, rekao je John.

S toliko godina provedenih u braku, Ann ima savjet za ostale parove: “Slušajte jedan drugoga bez obzira na situaciju. Mi se ne svađamo već slušamo jedan drugoga i uvijek smo slušali.”, prenosi Međugorje-info.

Dozvoljeno je kopiranje uz objavu ovog linka: https://www.novizivot.net/2017/12/03/zelite-da-vas-brak-traje-100-godisnji-bracni-par-savjet/

PODIJELI