Hvaljen Isus i Marija!
Danas nam je namjera objaviti stavove u vezi zajedničkih odnosa među nama u svakom pogledu. Pitamo se dakle tko je kome brat ili sestra a tko je kome sve to a nijedno od toga? Važnost ljubavi, iskrenosti i razumijevanja stavljamo u 1. plan a sve ostalo također u 1. plan.
Možemo komentirati svoj stav a ja ću objavu posebno urediti na kraju dana!

OBEĆAO!
Pitanje glasi ovako: Koliko svega od navedenog leži u nama, koliko toga puštamo van i koliko smo spremni na to?

1.Ljubavi svi imamo a definicija nije ista u svakom konkretnom slučaju. Treba je konkretizirati i ne držati za sebe potrebna je svakome od nas. Ona čini dobro i čista je dobrota.

2. Iskrenost je sveobuhvatna pojava i bez nje nema uspjeha u svagdašnjem životu. U noj leži i obećanje a podložno je laži. Zanimljiv je to pojam.

3. Razumijevanje je u odnosu sa egoizmom česta pojava. Razumjeti sebe je bitno i važno ali ne samo sebe. Tu se zavaravamo jer sit gladnu ne vjeruje niti može razumjeti da ima i tih slučajeva. Ne odnosi se samo na to. Radi se i o tome da siromah ne razumije bogataša, sve njegove brige i nevolje i obratno.

Zaključak :ljubiti drugog kao samog sebe je uspjeh u svim segmentima zajedničkog odnosa.
Negdje sam to tek pročitao ili?

Siniša Roso ( www.put-istina-ziviot.com )

 

Poštovani pratitelji portala,urednici drugih katoličkih,kršćanskih ili domoljubnih portala.Obavještavamo vas da sve članke,molitve,tekstove ispod kojih piše da je izvor portal PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) imate pravo preuzimati bez pitanja u količini koju sami odaberete uz napomenu da se tekstovi ne smiju dorađivati ili mijenjati kao ni citirati i pozivati na pojedine izreke autora teksta.Dakle,autorski tekstovi koji se preuzmu obavezno navesti izvor PUT,ISTINA I ŽIVOT s poveznicom www.put-istina-zivot.com.Također  dozvoljeno je preuzimanje fotografija ispod koje piše (FOTO:PUT,ISTINA I ŽIVOT/www.put-istina-zivot.com također bez dopuštenja dorade ili rezanja) i svjedočanstva koja su potpisana imenom autora a ispod piše izvor (PUT,ISTINA I ŽIVOT ili poveznica portala www.put-istina i zivot.com ) ili ispod teksta piše ( Podaci o osobi poznati uredništvu  ) Hvala vam i neka sve što radimo bude na slavu Bogu i neka vas prati Božji blagoslov!

Uredništvo portala PUT,ISTINA I ŽIVOT

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI