Oskarom dvostruko nominirani glumac Will Smith postao je senzacija na Instagramu otkako je toj društvenoj mreži pristupio prije par mjeseci. Već je skupio preko 15 milijuna sljedbenika, a posljednjom porukom je podijelio svoje misli o Bogu.

Smith preko društvenih medija dijeli inspirativne i komične poruke, ali je u novoj video poruci govorio o važnoj pouci koju je naučio nakon skakanja s padobranom.

„Skakanje padobranom zanimljiv je oblik suočavanja sa strahom. Popnete se u avion i sjedite, čekate da se popne na 5 000 metara, pogledate preko ruba i vidite smrt! Užas! Odbroje vam do tri… iskočite iz aviona i u sekundi shvaćate da je to jedno od najblaženijih iskustava vašeg života,“ rekao je Smith o svome iskustvu.

Iako glumac priznaje da je osjećao strašan strah prije skoka, to se ubrzo promijenilo.

„Trenutak najveće opasnosti je trenutak najmanjeg straha. Bog je najbolje stvari u životu postavio sa suprotne strane strahu,“ zaključio je Smith.

Na svom Instagram profilu glumac ima videa o samodisciplini, neuspjehu, ljubavi, sreći i slično. Glumac često objavljuje video snimke koji mogu poslužiti kao samopomoć, ali uglavnom ne spominje Boga, za razliku od posljednje objave.

Smith je 2015. u filmu Potres  (Concussion) glumio dr. Benneta Omalu, kršćanina nigerijskoj porijekla koji je dospio na naslovnice novina nakon što je otkrio kako potres mozga utječe na sam mozak.

U nedavnom intervjuu za The Christian Post Smith je progovorio o vlastitoj vjeri. Tvrdi da mu je vjeru prenijela njegova baka i da mu je to pomoglo portretirati Omalu. „Moja je baka bila moja veza s Bogom.“

„Ona je bila moj duhovni učitelj, ona je bila ona baka koja djeci daje da pripreme darove za Uskrs, koja je za Božić puštala božićne filmove i pjesme, i kojoj su djeca i unuci bili na prvom mjestu. Ona je bila duhovno odvažna kao nijedna osoba koju sam upoznao u životu. Čak i do točke da je bila radosna dok je umirala, bila je uzbuđena oko odlaska u raj“, rekao je Smith.

Zabranjeno kopiranje bez ovog linka: https://www.novizivot.net/2018/05/04/will-smith-instagram-poruka-bog/

PODIJELI