(VIDEO) Poslušajte malog pjevača iz Senja koji je oduševio gledatelje Supertalenta

85

Devetogodišnji Matej Prpić iz Senja nastupivši na Supertalentu osvojio je simpatije diljem Hrvatske.

Glazbom se Matej počeo baviti još kao mali, a njegov talent prvi je uočio profesor koji mu je predavao trubu u glazbenoj školi, piše Dnevnik.hr. “Jedan dan pozvao nas je da dođemo u školu. Odmah smo pomislili da je nešto napravio. Pojurili smo u školu, a njegov nam je profesor rekao da se on ovdje gubi i da mora ići dalje i nešto napraviti sa svojim pjevačkim talentom”, govori nam otac Miljenko.

Iako je inače miran i povučen dječak zbog svog talenta na rođendanskim zabavama prava je atrakcija i to posebno među djevojčicama. “U školi ga jako vole, često ga djeca mole da pjeva na rođendanima. Ima puno simpatija”, otkriva otac.

Sreću zbog toga ne krije ni Matej koji već ima i ozbiljne planove za budućnost. “Puno me svi vole, ali ne znam jesam li zbog pjevanja popularniji od ostalih vršnjaka. Jako volim pjevanje i velika mi je želja snimiti duet u budućnosti. Nisam još siguran s kime bi ga snimio”, kaže nam Matej i otkriva da mu je i dan danas omiljeni pjevač pokojni Toše Proeski.

A da jednom zapjeva baš kao i makednonski slavuj pomaže mu riječki profesor pjevanja Voljen Grbac koji ga je i prijavio na Supertalent. “Odmah me iznenadio glasom. Ima devet godina, a već je prava senzacija. Nagledao sam se mnogih talentiranih dječaka i djevojčica, ali on je doista nešto posebno. Ima suzu u glasu”, govori Grbac koji je pjevanju podučavao i Franku Batelić. “Radio sam s Frankom kad je imala 14 godina. Nakon toga otišla je na talent show Showtime”, prisjeća se Grbac koji je siguran da je pred ovim sjajnim dječakom velika budućnost.

“Siguran sam da je njegov nastup dirnuo mnoge i da će ga nakon ovoga zavoljeti ljudi diljem Hrvatske”, kaže Grbac. Matej će i dalje marljivo brusiti talent i stjecati iskustvo pred ozbiljnom publikom.

 

Izvor:Narod.hr

PODIJELI