UPOZORENJE: ‘Vidio sam čovjeka koji je hostiju spremio u džep’

82

Sotonistima je uništavanje Euharistije jedan od ‘najsvetijih rituala’….

Naš čitatelj javio nam se u nevjerici kazavši nam da je u nedjelju na svetoj misi u jednom istarskom gradu vidio čovjeka koji sprema hostiju u džep.

‘Bila je gužva u crkvi, nisam mu mogao pristupiti. Čovjek je uzeo hostiju na ruke odgrizao pola hostije a drugu polovicu spremio u džep. Nisam znao što da učinim, rekao nam je čitatelj dodajući da mu je čak prošlo kroz glavu da možda drugu polovicu nosi svojoj supruzi ili nekome tko nije mogao doći na svetu misu.

Nažalost, i da je tako, ovaj čovjek to ni pod kojim uvjetom nije smio učiniti a i samim time što je ubaćena u džep izvršeno je svetogrđe, koje bi ako vidimo, trebali spriječiti na način da prijavimo župniku događaj, ako već nismo mogli reagirati i zaustaviti čovjeka da izađe s hostijom van iz crkve. Jer župnik će tada znati što učiniti, a i sljedeći put će možda više obratiti pozornost na to što se događa s hostijama koje završavaju vjernicima u rukama.

Sotonisti znaju da je u hostiji Isus

Krađa hostija u katoličkim crkvama koje se kasnije koriste  za sotonističke i magijske rituale češća je nego mi to  mislimo, a događa se zbog toga što sotonisti, za razliku od mnogih katolika znaju da je u hostiji prisutan živi Isus Krist

O tome je progovorio i bivši sotonist David Arias koji je nakon obraćenja u Isusu svijetu ispričao što je činio kao sotonist a jedna od stvari je i krađa hostija.

-Najveća stvar koju morate znati je ta da ste s Bogom – Isusom Kristom, uvijek na pravom mjestu, bez obzira koliko teško bilo. Nadalje, naš Gospodin, Isus Krist začetnik naše Crkve, živi i dalje u Crkvi, osobito u Euharistiji. Naš Bog voli biti s nama i dati nam svoje milosti. S obzirom na ovu izvanrednu ljubav koju možemo primati od Isusa kroz Euharistiju, strašno je ironično da velik broj katolika ne vjeruje u Isusovu prisutnost u Euharistiji, ali zato svaki sotonist to zna -rekao je Ares u svojoj ispovijesti i ispričao kaliko je hostija zapravo važna sotonistima jer oni, za razliku od mnogih katolika znaju da je u pitanju Živi Bog.

– Kada sam bio u sotonizmu, slali smo svoje ljude na kasne mise po posvećene hostije za potrebe svetogrdnih rituala. Čak smo imali svoje redovite župljane koji su se prijavljivali kao izvanredni ministranti koji su nam krali pričest. Bilo je tako cijelo vrijeme. Sotonistima je uništavanje Euharistije jedan od ‘najsvetijih rituala’. Prije sam se pitao zašto? A sada mi je jasno da sotonisti znaju da je u Euharistiji Bog, živi Bog. S druge strane sotonist će učiniti sve da uvjeri katolika da tamo nema Boga kako bi ga potencijalno katolik ponižavao u sklopu sotonizma, rekao je Ares.

Zbog toga, otvorite oči, budite oprezni i upozorite svog župnika ako primijetite nešto sumnjivo!

Izvor: Dnevno.hr
PODIJELI