UDARNO! Dva jaka karizmatika ovaj vikend oko Zagreba! Jednom je Bog otkrio tajne vremena, a drugome dao dar čudesa!

1647

Velika milost, dođite!

Svakako ovaj vikend uzmite vrijeme za Gospodina pa posjetite seminar bar jednog od dva poznata karizmatika koji će gostovati u Zagrebu i oko Zagreba za nadolazeći vikend. Gdje god odlučite biti, vjerujemo da će biti plodonosno i snažno.

Mijo Barada

Naime, u petak 15. lipnju Zaprešiću u Crkvi Kraljice apostola sa svetom Misom koja počinje u 19 sati započet će seminar hrvatskog karizmatika laika – Mije Barade.Nakon svete Mise u petak održat će se predavanje i klanjanje pred Presvetim, a susret se nastavlja i u subotu od 9 – 12 ujutro, te drugi dio od 17 sati pa do 19, kad će sve završiti sa Svetom Misom.

Mijo Barada je poznati hrvatski karizmatik, obiteljski čovjek s 4 djece te ujedno jedan od najvećih proizvođača agruma u Hrvatskoj. Njegovo svjedočanstvo je uistinu nešto što treba poslušati svatko tko misli da zna da je Bog svemoguć ali u patnji posustaje s vjerom,  ali ponajviše oni koji uopće ne misle o Bogu ili pak ne vjeruju u postojanje Boga, upravo zbog toga što svjedočanstvo ovog svjetski poznatog hrvatskog karizmatika (on propovijeda po svuda u svijetu)  potvrđuje da ono što je čovjeku nemoguće, Bogu je itekako moguće – ako se vjeruje.

Naime, Mijo Barada je čovjek koji je od Boga dobio brojne darove, a o tome svjedoče nevjerojatna čudesa što ih Gospodin učini prvo u njegovoj obitelji, a onda i u životima tisuća ljudi koji su se s njim susreli. Obraćenja, čudesna i medicinski nemoguća ozdravljenja, oslobođenja ljudi, gradova, mjesta, dar vjere, dar oprosta, dar ljubavi, – samo su neki od plodova koji ga prate na životnom putu, uz naravno, obilnu patnju i žrtvu kroz koju je prošao kao apostol i misionar Božje ljubavi.

Ovim putem vas pozivamo da svakako posjetite seminar Mije Barade u Zaprešiću, jer on je zbog brojnih svjetskih turneja tako rijetko u Hrvatskoj, da bi bilo šteta propustiti njegovo svjedočanstvo koje vjerujte nam na riječ – podiže, liječi i ruši sve sotonske prepreke koje nas tako često sprječavaju u potpunom predanju Gospodinu,  u ozdravljenju ili pak oslobođenju od mnogih đavolskih zamki.

Marino Restrepo

No, ako vas više zanima razgovor o posljednjim vremenima, o Božjim tajnama, o sotonskim zamkama u ovom svijetu, Novom svjetskom poretku, masoneriji, ulozi Blažene Djevice Marije i anđela u posljednjim vremenima, dođite 16. lipnja u subotu u 8 i 30 ujutro u Župu sv. Stjepana Prvomučenika u Botincu u Zagrebu gdje će gostovati Kolumbijac Marino Restrepo sa svojim, također, nevjerojatnim i čudesnim svjedočanstvom koje preporučamo poslušati! Njemu je Bog otkrio mnoge tajne vremena o čemu više čitajte ovdje.

Program Marina Restrepa u Zagrebu

16. lipnja 2018., subota
8.30 Novi svjetski poredak, rodna ideologija i masonerija
10.30 – 12.00: Uloga anđela, Marije i sakramenata u duhovnom boju
18.00 sv. Krunica
18.30 sv. Misa
19.30 svjedočenje
21.00 – 23.00: klanjanje

17. lipnja 2018., nedjelja
10.00 sv. Misa, Marinov nagovor o obitelji
15.00 Dar vjere, evangelizacija i potreba za novom evangelizacijom
18.00 sv. Krunica
18.30 sv. Misa, Marinov nagovor o čistoći i abortusu
20.00 Svećenički poziv i bračni poziv

 

Preuzeto: Dnevno.hr

PODIJELI