Trebam molitvu za brak

83

Datum: 05.06.2016.

 

Pitanje:

Hvaljen Isus i Marija, potrebna mi je molitva, imam 35 godina, težak je križ koji nosim a kušnje me napadaju svaki dan, borim se ali slaba sam, iscrpljena sam, nemam snage više, osmijeh na licu sam izgubila, molim se svaki dan, izgubila sam smisao života, sanjam loše, plašim se, sekiram se, od sekiracije mogla bi samo da plačem, imam često migrenu od sekiracije, Gospodine Isuse, po tvojoj volji, po zagovoru tvoje presvete Majke u srce moje stavi osobu za brak da stvorim obitelj, usamljena sam, ti znaš koga želim, ali neka bude volja tvoja, mene ucijepi u njegovo srce i blagoslovi nas, hvala svima koji Mole za mene

 

Odgovor:

Poštovana i draga sestro u Kristu,

razumijem tvoju patnju i tvoju bol jer danas na svijetu na žalost prevladava zlo a cilj zloga je u ljudskim dušama i srcima prouzrokovati nemir i nezadovoljstvo. Svi oko nas nekamo žure, život je postao dinamičan. Ljudi oko nas pričaju ali kao da ih ne razumijemo, svi oko nas ogovaraju, komentiraju druge, traže mane, a kao da nema ljubavi koja je jezik koji svi razumiju. Moj savjet ti je da počneš prvo pozitivno razmišljati i vjeruj u to da “NAJBOLJE TEK DOLAZI”, “Ne tugujte jer je radost u Gospodinu vaša jakost.”(Nehemija 8,10)
Kada dođu nevolje i loše misli jednostavno ih ignoriraj i počni umjesto lošega što ti se događa, razmišljati o onome što ti se događa dobro. Umjesto žaljenja, probaj početi brojati blagoslove. Probaj uzeti Bibliju i pročitaj svaki dan jednu stranicu, izaberi jednu riječ ili rečenicu koja ti se svidi pa je onda razmatraj. Otiđi na ispovijed i sv. Misu. Pričesti se i moli za sebe i dalje i nemoj klonuti duhom a i mi ćemo moliti za tebe. Što se tiče osobe za brak nemoj gubiti nadu, moli i dalje svaki dan da ti Gospodin pošalje i stavi u srce odgovarajuću osobu za brak.

U poruci si navela da moliš Gospodina da te spoji s nekim određenim mladićem koji ti se sviđa i lijepo je što tražiš Božju volju jer neka se ona ostvaruje, a ako nije, neka ti stavi nekog drugog s kojime ćeš moći ostvariti crkveni brak i s kojim ćeš biti sretna. Bilo bi dobro izaći u društvo i biti tamo gdje su mladići i djevojke s istim ciljem upoznavanja voljene osobe kako bi jednoga dana stvorili obitelj. Drži se i nemoj klonuti duhom i neka te prati Božji blagoslov!

 

Josip

PODIJELI