STOP – ISTANBULSKA KONVENCIJA / POTPISITE PETICIJU !!!

300

U Hrvatskoj se nalazimo se pred ratifikacijom Istanbulske konvencije, čiji su sporni dijelovi rodna ideologija i nadzorno tijelo GREVIO kojem su dane prevelike ovlasti što predstavlja gubitak suvereniteta države u zakonodavnom, izvršnom i financijskom smislu.

Postoji medijska blokada protivnika Istanbulske konvencije. Čak i desno/konzervativno orijentirane političke stranke oglušuju se na zahtjeve građana i mišljenja znanstvenih, kulturnih i vjerskih institiucija.

Hrvatsko društvo građeno je na kršćanskim temeljima. Rodna ideologija i njezine ideje neprihvatljive su za većinu hrvatskih građana. Istanbulska konvencija nije u skladu s Ustavom RH i ne poštuje vrednote hrvatskog naroda.

Stoga tražimo izradu takvog dokumenta o zaštiti žena koji u sebi neće sadržavati ideološke postavke, koji neće oduzimati suverenitet države u bilo kojem smislu, koji će biti znanstveno utemeljen, i koji će služiti svojoj svrsi, a to je sprječavanje nasilja nad ženama.

Svojim potpisom pomažete da zaštitimo antropološki, kulturni i biološki identitet pojedinca i društvo u cjelini, kao i buduće naraštaje.  Hvala vam!

OTVORITE OVAJ LINK I POTPISITE PETICIJU:

http://citizengo.org/hr/signit/159396/view

PETICIJA UPUĆENA: ANDREJ PLENKOVIĆ

izvor: CITIZENGO.org

PODIJELI