FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

HVALA TI NA MOGUĆNOSTI KOMUNICIRANJA I INFORMIRANJA

– Dobri Bože, možda je malo čudno što Ti na ovako nečemu zahvaljujemo jer nije neophodno za život, no vjerujem da je vrijedno spomena. Zahvaljujući raznim TV i radio postajama, novinama te internetu uvijek i u svakome trenu možemo vidjeti što se događa u Svijetu. Do nas dolaze važne informacije i mi smo u toku događaja kako naših tako i inozemnih vijesti. Kako god se internet činio opasnim, ima i jako puno prednosti: recimo, puno lakše možemo širiti i svoje poruke, kao što su ove Zahvale i naše Molitve u kojima se zajednički pronalazimo. Zar to nije veliki blagoslov? Zahvaljujući mobitelima i telefonima, imamo mogućnost biti u kontaktu sa svim svojim voljenima, ma koliko fizički bili udaljeni od nas. Vjerujem da tu mogućnost posebno cijene roditelji kad su u brizi za svoju djecu, ili obrnuto. Itekako je lakše disati kad u svega par sekundi čuješ: ”Ne trebaš brinuti, dobro sam!”
Nekada su ljudi danima čekali da čuju vijest i dok je napokon došla do njih, obično je već bilo prekasno za bilo kakvu reakciju. Mislim da nitko od nas ne bi pristao na život bez ovih pomagala jer nam itekako olakšavaju svakodnevni život, iako to teško priznajemo na glas.
– Dobri Bože, molimo Te, zaustavi svaku pogrešnu nakanu koja se tako često provlači po internet portalima i usmenim medijima. Molimo Te pomozi nam u borbi da zaustavimo sve što se koristi u pogrešne i grešne svrhe, i sačuvaj nas svake ovisnosti o internetu. Daj nam mudrost razabrati što je za nas loše, a što dobro i podari nam snagu i znanje zaustaviti sve ono što ne dolazi od Tebe.

LIJEPO NAM JE TU, BOŽE! HVALA TI!

Lidija Jagarić

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI