Danas je veliki radostan i veseo dan za obitelji u socijalnoj potrebi, a humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je presretna jer smo i ovaj mjesec uspjeli osigurati 700 paketa života što znači da pokrivamo oko 2100 članova obitelji.

Već u ranim jutarnjim satima stvorio se poveći red umirovljenika, invalida i ostalih naših korisnika, a u vrijeme podjele bilo je skoro preko 200 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i podjela je trajala do 13:00 sati.
Neka ovaj radostan dan bude priča koja će nas vezivati i poticati na međusobno poštovanje i brigu za one koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim donatorima koji su pokazali svoje veliko i plemenito srce doniranjem prehrambenih proizvoda, a isto tako i financijskim potporama.

– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa donacijom čipsa kojeg naši korisnici obožavaju
– anonimni donator E.K. iz Zagreba, koji svakoga mjeseca obraduje korisnike sa donacijom, a dječicu “Rijeke ljubavi” s hrenovkama kojima se izuzetno raduju
– GDCK Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja
– Konzum plus d.o.o. na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica koji nam svakodnevno donira hranu pred istekom roka
– SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane donira kruh na što su se naši korisnici već navikli, a dječica se raduju krušnim delicijama i kolačima
– financijska potpora anonimnih donatora iz iseljeništva i mnogih naših sugrađana koji pokazuju veliku empatiju prema obiteljima u socijalnoj potrebi

„Paket života“ koji je sadržavao široku lepezu raznovrsnih proizvoda dopunjen je sa donacijom sladoleda od GDCK Zagreb, prehrambenim proizvodima pred istekom roka naših dragih donatora Konzuma i SPAR Hrvatska tako da je vrijednost paketa bila oko 245,00 kn.
Paralelno sa podjelom vozili smo „pakete života“ našim starim i invalidnim korisnicima u njihove domove.

Naglašavamo da humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nema niti jednog zaposlenog, a volonteri rade iz ljubavi. U velikoj smo potrebi za vozačem i vozilom, jer kada naš kombi vozi pakete starim i bolesnim dolazi do problema prikupljanja po trgovačkim lancima hrane pred istekom roka.

Na veliku radost uvijek nam pomažu dragi prijatelji, pa tako i ovaj puta Udruga Ne Ovisni su s radošću pomogli i ustupili nam svoje vozilo i vozača na radost obitelji u socijalnoj potrebi na čemu im se od srca zahvaljujemo.

Podjela je protekla izuzetno ugodno, u najljepšem miru uz nazočnost djelatnika Policijske uprave Osječko-baranjske.

Raduje nas  što naša policija svaki mjesec osigurava i obavlja svoj posao  na dostojanstven način uz puno pažnje, jer ona je ponos našega grada.
Zahvaljujemo javnim medijima koji nas prate i svojim reportažama ukazuju na probleme i istinu o siromaštvu među nama.

Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , te vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.


Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

 

U Osijeku, 18.02.2020.                                                                       

    Predsjednica

udruge: Štefica Čučak

 

 

 

 

Obavještavamo sve župne,molitvene i druge zajednice,katoličke bratovštine i udruge koje djeluju unutar Rimokatoličke crkve kao i sve druge humanitarne ili braniteljske udruge koji djeluju na području Republike Hrvatske da svoje važne obavijesti mogu slati na portal PUT,ISTINA I ŽIVOT i mi ćemo objaviti.Također objavljujemo obavijesti i od promocija katoličkih,kršćanskih ali i povijesnih knjiga s kršćanskom ili domoljubnom tematikom.Želimo obavijestiti da objavljujemo i obavijesti od braniteljskih udruga kao nap. duhovne obnove za branitelje,hodočašća,promocije knjiga iz Domovinskog rata,razna druga događanja i predavanja vezane za braniteljsku populaciju.Također objavljujemo i važne obavijesti vezane za našu braću i sestre Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao i naše Hrvate iz svih dijelova svijeta.Oglašavamo i hodočašća koja se organiziraju preko župe ili neke molitvene zajednice ili udruge.Primamo i oglase i obavijesti i od raznih molitvenih zajednica koje djeluju u rimokatoličkim župama na području Republike Hrvatske,Bosne i Hercegovine i Srbije kao i iz drugih zemalja širom svijeta ako zajednice djeluju u Hrvatskim Katoličkim misijama.Od srca vam hvala i vaše obavijesti možete slati na gmail [email protected]  Napominjemo da uz svoje oglasne tekstive obavezno pošaljete vaše autorske fotografije ili VIDEO CLIPOVE koje ćemo također objaviti.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI