Pridružite se facebook grupi Riječ po Riječ

248

Dobrodošli svi! 🙂
Ovu grupu vodim ponajviše ja, a moj zaručnik je ovdje da mi pomogne prihvaćati nove članove. Trudit ću se biti što aktivnija kako bi nam bilo zabavno i zanimljivo. U namjeri da postignem mir u grupi, svaki novi član će morati biti odobren, a ako netko komentira ili objavi nesto neprikladno i nepristojno, biti ce izbacen iz grupe. Isto tako svaki oblik diskriminacije je strogo zabranjen i kaznjen.

Ova grupa je ovdje kako bi podigla svijest o osobama s invaliditetom. Nastojat ću snimati video zapise i pisati statuse, a i svoje radove kako bi mogli zajedno se družiti. Moje ime je Arbnora Šahini, pricljiva sam, vedra i vesela djevojka. Bolujem od rođenja od Osteogensis Imperfecta. Ukoliko netko ne zna ništa o toj dijagnozi, google sve zna, pogledajte. Imam veoma krhko tijelo, ali zato snažan duh!
Cilj mi je ovim putem poučiti vas letiti krilima jer mene moje noge nisu najbolje služile.
Nadam se da ćemo se dobro svi provesti jer ovdje nisam samo radi sebe vec radi osoba s invaliditetom. Ako netko zeli reklamu, neka se javi za dogovor jer svaka usluga trazi protuuslugu. Dogovorit cemo se. Isto tako ako zelite nesto u grupi objaviti, posaljite mi, ako mi se svidi, dogovorit cemo se isto .

Puno pozdrava od Norre.

 

Link grupe: https://www.facebook.com/groups/215116145562692/?ref=ts&fref=ts

PODIJELI