Zamislite danas je trinaesti i petak!

Da li je to slučajno? Presuda šestorici heroja Herceg-Bosne je bila 29.11.2017. u Hagu (Dan republike SFRJ). Da li je to slučajno? Presuda međunarodnog suda u Hagu za genocid je bila 25.05.2017. (Titov Dan mladosti). Da li je to slučajno? Da li se to netko s nama igra i zašto? Zašto baš Hrvatska? Nebrojno pitanja!

Bio sam u HDZ-u 17 godina. Na dan glasovanja o Andreju Plenkoviću nije bio ispravan glasački listić (izborno mjesto u Tkalčićevoj). Bila je samo kolona „za“. „Protiv“ nije bilo. Pitao sam članove izbornog odbora što će zaokružiti onaj tko je „protiv“? Šutjeli su, bilo im je neugodno i oni su to znali. Prekrižio sam listić i bio je nevažeći. Htjeli su da nijedan glas ne bude „protiv“. Znao sam da je kod izbora glavna ispravnost glasačkog listića. Znači nametnut je i na prijevaru je izabran! Onako ljut i bijesan išao sam u Gong i Ministarstvo uprave, onda u HDZ kod Džamije. Tražio sam šefa izborne kampanje. Po običaju nisam ga našao, bio je nedostupan. U Ministarstvu uprave su mi rekli da kao član HDZ-a se mogu žaliti njima pa eventualno na Upravni sud. Mediji su brujali o velikoj pobjedi. Imao sam sve argumente oboriti izbor, ali ipak sam odustao. Mislio sam; ako se zakomplicira može opet ljevica doći na vlast, jer je politička situacija bila turbulentna. Odlučio sam se za manje zlo, ali sam definitivno odlučio napustiti stranku. Svejedno me nitko iz vrha nije šljivio kao ni cijelu bazu. Mi smo njima bili potrebni samo na izborima da glasujemo za njih, za njih bezlična masa; bezvrijedna, glupa i dosadna. Ali su se u mom slučaju prevarili. Za mene su to bili oni. Sjetio sam se knjige „Sjaj i bijeda kurtizana“ (A. Balzak), samo što su oni više bili bijeda nego sjaj.

Otišao sam u gradsku središnjicu da me iščlane. Kad sam rekao svoje tajnica me  je preneraženo gledala. Izražavala je ljutnju, začuđenost i nemoć. Tutnula mi je ispisnicu na kojoj je napisala da izlazim iz osobnih razloga. Pitao sam je da li sam ja bio u stranci iz osobnih ili političkih razloga? Rekla je iz političkih. Rekao sam joj da mora izdati novu ispisnicu sa obrazloženjem koje ću ja diktirati. Rekao sam joj da izlazim jer HDZ zajedno sa ljevicom promovira politiku mržnje, laži, nasilja i pljačke, da vodstvo neće namjerno kontakt s bazom, da su nedostupni, da su namjerno postavili primitivne i neobrazovane tajnice koje nekulturno otpile svakog člana ako nije neka faca, da manipuliraju i preziru branitelje, da su uobraženi i bahati i da je to odraz njihovog balkanskog primitivizma i bahatosti. Teškom mukom je to pisala, ali je napisala. Zatražio sam škare da prerežem iskaznicu, a ona je rekla da nema škara u što sam sumnjao. Sada nisam u nijednoj stranci. Družim se i kontaktiram sa svim članovima HDZ-a „nižeg ranga“. To su moji prijatelji, istinski domoljubi, pošteni ljudi, pravaši i u duši istinski socijal-demokrati kao što sam i sam. HDZ konstantno radi (politika vrha) na uništenju pravaštva. Nisu u svojoj ograničenosti svjesni da je pravaštvo stanje duha i da ga ne mogu uništiti ni u svojim članovima, a kamoli dalje. Očekujemo stvaranje novog HDZ-a, demokršćanskog, domoljubnog i poštenog, naravno sa drugim ljudima. Inače će nestati u vlastitoj kaljuži. To isto važi i za SDP i HNS da budu istinski socijal-demokrati a ne mrzitelji svoje domovine i naroda, tradicije i kršćanstva. I jedni i drugi (i „desni“ i „lijevi“), svaki na svoj način, pripadaju plejadama izdaje Boga i čovjeka, domovine, i time čine oligarhiju sa anakronom i primitivnom politikom.

Eto takva ekipa je izglasala ratifikaciju Istambulske konvencije na čelu sa Andrejom Plenkovićem. U obraćanju novinarima je bezočno lagao rekavši da su ljudi u Zagrebu i Splitu protestirali protiv drugih stvari, a ne toliko protiv konvencije. Međutim središte i razlog protesta je bila konvencija i rodna ideologija koju žele nametnuti  Hrvatskom narodu.

Snage zla u Europi i svijetu, iza kojih stoji osobno đavao, sotona, pod paravanom zaštite žena od nasilja i LGBT osoba žele nametnuti rodnu ideologiju metodom zbunjivanja i ponižavanja muškaraca kao očeva; zaštitnika obitelji, branitelja i hranitelja, žene i djece. Cilj im je ubiti dušu; savjest zbunjivanjem činjenice spola uvodeći nedefiniran pojam roda. Krajnji cilj im je novi svjetski poredak koji bi bio kontroliran grevijem kao nadvladom. Cilj im je stvoriti dotučena bića koji bi bili gori od robova, uništenje obitelji kao glavne ćelije i temelja svakog društva. Po tome je to vrlo opasna ideologija.

Međutim, Bog je stvorio muškarca i ženu i rekao da se množe i napuče zemlju. Oni ne spominju Boga jer se igraju „bogova“, a ustvari postali su sredstvo samog đavla. Spol između ostalog određuje i spolni organ, biološka stvarnost. Svi koji imaju muški spolni organ su muškarci, a koji imaju ženski spolni organ su žene. Kako se tko osjeća i koju seksualnu orijentaciju ima to je druga tema. To se odnosi i na LGBT osobe i na svako stvorenje na svijetu (prvenstveno na ljude i životinje sisavce). Mi kršćani i vjernici ostalih religija LGBT osobe kao i sve druge promatramo i doživljavamo u svjetlu Božje ljubavi, Bog stvara svakog čovjeka iz ljubavi, on ljubi svako biće i najbolje zna njegovu stvarnost. Osobito ljubi pogođene i zatečene, a to su i LGBT osobe.

Dobro je rekao papa Franjo: „Tko sam ja da im sudim?“ I oni pojedinačno su svaki nečije  dijete nastalo u heteroseksualnoj vezi muškarca i žene. Dužni su to poštivati kao manjina, a ne biti agresivni i militantni.

Rodnom ideologijom žele uništiti mentalitet naroda – vjeru, naciju, identitet, kulturu, tradiciju, dostojanstvo, mir, napredak, radost življenja itd. Potpuno isključuju Boga i deset Božjih zapovijedi kao temelj opstojnosti. Zaista su drski, bezobrazni, zli i podli, glupi i prikraćeni. Pa kako bi i oni živjeli u takvom stanju? Zar to nije kultura smrti?

U dvadesetom stoljeću bijahu 3 ideologije: fašizam, nacizam i komunizam. Sve tri su pobijeđene. Bit će i ova; rodna ideologija 21. stoljeća.

„Koga Bog hoće kazniti oduzme mu pamet“ – kaže narod. Nemaju pameti i ne misle npr. da kršćani imaju pravo na samoobranu i u samoobrani ubiti. Imaju to pravo i druge religije i svaki čovjek. No ja nisam za ubijanje nego da svak svakoga ostavi na miru, a ne drsko i zločesto ulaziti u intimu čovjeka rušeći njegovo dostojanstvo i integritet osobe.

Nisu nam potrebni ovakvi tutori. Imamo savjest, vjeru, ufanje i ljubav što nam daje naš Stvoritelj, „darovi“ đavla nam ne trebaju i odlučno ih odbijamo.

Hrvati i Hrvatice odlučno se suprotstavimo ovom „daru“ đavla – rodnoj ideologiji. Imajmo na umu i potrebu zajedništva sa svim narodima Europe i svijeta u tom suprotstavljanju. Naši saborski zastupnici na čelu sa Plenkovićem su nas izdali, ali to nije kraj. Dapače to je početak borbe, jer padoše maske. Čuo sam da se priprema referendum. Svi se odazovite!

 

Vaš

(Krešo Čepo, rođ. 1950., Tihaljina – Hercegovina)

PODIJELI