Zagreb, 23.12.2019.

 

 

 

Gosp. Miroslav Škoro reče: „Čudo!“ I jeste čudo Božje. Bog ga je nadahnuo da bude vođa. I s njim su prezreni, izmučeni, prevareni, opljačkani, osiromašeni, izmanipulirani, popljuvani i prognani. Istovremeno su istinoljubivi, ponosni, pošteni, hrabri, dobronamjerni, nepokolebivi, odlučni – istinski domoljubi. I jedno i drugo odaje sliku Isusa Krista – spasitelja. Ta realnost je dar Njemu za rođendan – Božić.

Gosp. Zlatko Hasanbegović reče da mi nismo nikakvi otpadnici HDZ-a nego autohtoni domoljubi. S tim su kalkulirali skoro svi politički analitičari na TV programima.

I politički rečeno bolje je da Škoro ne bude predsjednik. Kao takav ne bi mogao nastaviti angažman za parlamentarne izbore, a oni su puno, puno bitniji u svakom pogledu. Ostanimo jedinstveni i „napadnimo“ mjesto premijera sa gosp. Škorom na čelu. Predlažem da bojkotiramo i ne glasamo svi zajedno za nijednog kandidata u drugom krugu. Ja neću! Neka bude predsjednik tko hoće i tko mogne. Oba kandidata su za nastavak političkog terora oligarhije. U našim dušama i srcima ima mjesta za svako pošteno biće Hrvatskog naroda i manjina bez obzira u kojoj su stranci.

 

Sretan i blagoslovljen Božić svima i uspješna Nova 2020. godina!

 

Srdačan pozdrav!

 

Krešo Čepo

(rođ. 1950. Tihaljina, Hercegovina)

 

 

O AUTORU

FOTO: Krešo Čepo

Krešo Čepo rođen je u Tihaljini,Hercegovina,1950 godine,gdje je završio osnovnu školu.Srednju ekonomsku završio je u Vinkovcima.Studirao je teologiju i komparativnu književnost u Zagrebu,što redovno,što uz rad.Kao hrvatski domoljub bio je dvadeset godina proganjan od UDBE.1984.godine bježi iz Hrvatske i četrnaest godina boravi u četiri zemlje;Austriji ,Njemačkoj,Australiji i Švicarskoj.1998.godine vraća se u Hrvatsku.Oženjen je i ima troje djece.

Za sebe kaže da je pjesnik,viši savjetnik za opću problematiku,ekumenist i kršćanski socijalist.Aktivist je za egzistencijalna,socijalna i politička prava preko trideset godina.U inozemstvu i tuzemstvu oduševljavaju ga čiste duše,iskrenost,jednostavnost i skromnost.

Objavio je kod Ćirilometodske knjižare dvije knjige:

1.) Plamena Hercegovina,književni radovi;pripovijesti,eseji,komentari,tužba za lustraciju Europskoj komisiji,Zagreb 2018.

2.)Plamena Hercegovina:pjesme,Zagreb 2018.

PODIJELI