S obzirom na Tihanino stanje i skori otpust iz bolnice majka će biti prisiljena dati otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti skrbi o Tihani i njenom 3- godišnjem sinu.

Tihana Šorman (26 god.) je samohrana majka trogodišnjeg Dine čiji je otac poginuo u prometnoj nesreći 2016. godine. Tihana živi u Podravskim Podgajcima i njezina obitelj moli za pomoć, javlja sib.rtl.hr.

Tihana je teško stradala pri slijetanju svog vozila na mokrom kolniku udarivši u drvo te je pri tome teško ozlijedila glavu.  Trenutno zdravstveno stanje Tihane zahtjeva punu skrb i brigu s obzirom na to da se nalazi u stanju traumatske kome te nije kontaktna, ne može samostalno gutati te se hrani putem ugrađenog pega u želudac, pluća joj se moraju čistiti od sluzi putem ugrađene kanile, samostalno ne može držati uspravno glavu, ima ugrađen kateter i pelene… S obzirom na Tihanino stanje i skori otpust iz bolnice majka će biti prisiljena dati otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti skrbi o Tihani i njenom 3- godišnjem sinu.  “Unaprijed hvala svim ljudima koji su nam u mogućnosti pomoći,” stoji u objavi njezine obitelji. Njezini prijatelji i poznanici potvrdili su istinitost priče. RAČUN ZA UPLATU POMOĆI: Tihana Šorman HR5823400093213856632 S naznakom: Za humanitarnu pomoć

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/samohrana-majka-pomoc-tihana-sorman-1186050 – www.vecernji.hr

PODIJELI