Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“  Osijek                                             
e-mail: [email protected] , tel/fax: 031/283417                          
 J.J.Strossmayerova  68, www.rijekaljubavi.hr                                                                                    
ŽIRO RAČUN IBAN  HR5125OOOO911O1350625
OIB: 05085140894    

FOTO: Humanitarna udruga ,,Rijeka ljubavi” Osijek

Stižu dani radosti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ stiže šleper našeg dragog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca sa 7769 komada svježeg hrskavog čipsa na veliku radost obitelji u socijalnoj potrebi, starih, umirovljenika, invalida, branitelja i djece jer svi obožavaju Kanaanov čips.

Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini.

Ova vrlo vrijedna donacija biti će uključena u podjelu paketa pripomoći koje humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ konvojima vozila dostavlja od vrata do vrata našim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi.

Neizmjerno smo zahvalni Kanaanu iz Donjeg Miholjca, direktoru uvaženom gospodinu Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelaze s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika, uljepšao Uskrsne blagdane jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje. 

FOTO: Humanitarna udruga ,,Rijeka ljubavi” Osijek

Toplo se nadamo da će i ostali slijediti humani, plemeniti primjer našeg dragog Kanaana iz Donjeg Miholjca, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.

Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

Blagoslovljen i radostan Uskrs, a cilj našeg života treba biti ljubav.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

 

U Osijeku, 30.03.2020.                                                             Predsjednica udruge:

                                                                                                   Štefica Čučak

 

PODIJELI