Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ Osijek
e-mail: [email protected] , tel/fax: 031/283417
J.J.Strossmayerova 68, www.rijekaljubavi.hr
ŽIRO RAČUN IBAN HR5125OOOO911O1350625
OIB: 05085140894

 

 

FOTO: Humanitarna udruga ,,Rijeka ljubavi” Osijek

Stižu dani radosti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“, ogroman šleper našeg dragog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca s 13 paleta široke lepeze svježeg hrskavog čipsa na veliku radost obitelji u socijalnoj potrebi, starih, umirovljenika, invalida, branitelja i djece jer svi obožavaju Kanaanov čips.
Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini.

Neizmjerno smo zahvalni Kanaanu iz Donjeg Miholjca, direktoru uvaženom gospodinu Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelaze s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika, unio radost u svaki kutak domova obitelji u socijalnoj potrebi.

FOTO: Humanitarna udruga ,,Rijeka ljubavi” Osijek

Kad vjerujemo i vidimo da postoje dobri ljudi koji djelima iskazuju svoju dobrotu, život postaje ljepši, jer dobrota nas povezuje i čini vječno mladima i boljim ljudima.
Toplo se nadamo da će i ostali slijediti humani, plemeniti primjer našeg dragog Kanaana iz Donjeg Miholjca, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 15.05..2020.

Predsjednica udruge: Štefica Čučak

PODIJELI