NE odreci se…

77
NE odreci se NIKADA imena Gospodnjeg!
NE odreci se NIKADA vjere u Isusa Krista!
NE odreci se NIKADA ljubiti Gospodina!
NE odreci se NIKADA Kraljevstva Nebeskog!
NE odreci se NIKADA ići putevima Božjim!
NE odreci se NIKADA činiti za druge!
NE odreci se NIKADA praštanja kako bi ti bilo oprošteno!
NE odreci se NIKADA zapovijedi Božjih!
NE odreci se NIKADA činiti dobro!
NE odreci se NIKADA ljubiti i voljeti!
NE odreci se NIKADA druge blagoslivljati!
NE odreci se NIKADA svoje Domovine Hrvatske…jer Bog ti je dao domovinu na zemlji…kako bi kasnije imao Domovinu na Nebesima!
(čuvajte se zabluda ljudskih)
Blagoslovio vas dragi Bog u OVAJ dan Gospodnji!
Hvaljen Isus i Marija!
Damir Bićanić
 
Neprijateljstvo okoline jednoga vjernika
KADA čovjek želi biti vjeran Isusu, te svakodnevno živi pod tim načelima i kada iz tih razloga đavao ne može doprijeti do tog čovjeka kako bi ga rušio svojim podvalama i zamkama, isti taj đavao primjenjuje njemu već ustaljenu metodu te okolinu tog čovjeka pretvara u njegove neprijatelje nastojeći ga tako poremetiti. Nebrojeni svjedoče raznim takvim situacijama.
No ono što je važno u svemu tome je da ne prihvatimo tu ‘igru’ onoga i ne nasjedamo na to.
Kako u tome uspjeti? 
NEKA nam živi Isus Krist bude primjer! KADA su ga vrijeđali i mučili NIJE im uzvratio istom mjerom umjesto toga, svijestan da su i to ljubljene duše Božje, LJUBIO ih je te od srca PRAŠTAO, otišao je i korak dalje svjestan da su nesvjesni….molio je Oca Nebeskog da im oprosti jer ne znaju što čine. Drugim riječima….znao je da su prevareni i tko ih na to navodi…
Isus nam je ostavio mnoge primjere KAKO postupati u našim životima. Nije to napisano samo zato jer se to događalo isključivo Njemu. Napisano je i zbog toga što će se sve to događati svima onima koji vjerno prate Njegov put…odnosno svima nama koji smo sebe i svoje živote predali Isusu!
Osveta neće pobijediti neprijatelja…nego izazvati novu osvetu na osvetu. Đavao voli osvetu….zato je želi izazvati i nadahnuti.
Jedina pojeda je ona u Isusu Kristu i zapovijedima KOJE nam je dao. Dao nam je i najvrijednije primjere. To su oni primjeri koje je On za nas svjedočio vlastitim životom i Uskrsnućem!
Molite se za sve…pa i za neprijatelje…ali molite se u svojoj skromnosti i skrušenosti…ne na sav glas jer tada, nadahnuti Duhom Svetim koračate putem Istine, putem Onoga koji je za nas dao život!
ON će ravnati puteve naše…i donositi Pravdu u naš život…
Ne briinite se…LJUBI vas i ČUVA Isus Krist…sa anđelima SVOJIM…!!!
Sve OVO gore napisano….svjedočim i sam životom svojim…!
Blagoslovio vas dragi Bog!
Isus vas nadahnjuje na ljubav i daje vam istinski mir !
† Hvaljen Isus i Marija…!!! †
Damir Bićanić
HVALJEN Isus i Marija!
SAMO je jedan Bog Otac, Stvoritelj svega vidljivoga i nevidljivoga i Sin Isus Krist, koji je na Križu razapet za tvoje grijehe…i Duh Sveti …koji ispunja i nadahnjuje. I za tebe koji vjeruješ, i za tebe koji ne vjeruješ!!!
Ništa ne može promjeniti Istinu…da nevjernici, ateisti, antiteisti, masoni, komunisti…i mnogi drugi…neznam što naprave…Istina ostaje Istina. SVE ostalo je sotonska laž, farsa i manipulacija gore navedenih nevjernika i Božjih neprijatelja!!!
Za nikoga i za ništa ne odriči se Istine…u Ime Oca…i Sina…i Duha Svetoga!!!
Blagoslovio vas Svemogući Bog u ovom danu Gospodnjem.
 
Damir Bićanić
PODIJELI