Kada je multimilijunaš i ljubitelj prirode Damian Apinall svoju ženu Victoriu odveo u džungle Gabona kako bi upoznala nekoliko njegovih starih prijatelja, nije mogla ni posumnjati da će jedan od tih prijatelja pokušati ukrasti njezino srce! Neočekivana se situacija odvila taman nakon što se par vjenčao.

Damian je želio Victoriu upoznati sa svojim prijateljima Djaltom i Imom, ali postojao je jedan problem.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Prije četiri godine Damian je ostavio dva dječaka sama u džungli, i u normalnim uvjetima oni ne bi bili sretni što se Damian pojavio na njihovom teritoriju! Bili su jako navezani na Damiana.

Damian je odgojio ove dvije velike gorile dok su bile bebe prije nego ih je pustio u divljinu kada su imali 12 godina. Ali dok je Damien imao pregršt iskustva s gorilama, Victoria nije imala nikakvog.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Damian je morao biti vrlo oprezan dok su putovali rijekama prepunim krokodila kako bi došli do dva majmuna. Jako mu je značilo što će Victoria upoznati dva stvora koja su jako utjecala na njegov život.

Međutim, umjesto da je gledao na Victorinu sigurnost, Damian je vjerojatno trebao paziti na njezino srce. Njegova je žena odmah bila očarana ovim zvijerima od 150 kg!

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Dali su joj jako puno pažnje i zagrljaja, i čak su joj njegovali i vrat. U nevjerojatnom povjerenju Victoria je legla ja Imino krilo, a on se igrao s njezinom kapom i vadio joj buhe iz kose.

Pogledajte video i je li Ima uspio osvojiti svoju novu „gorila ženu“. To je tako slatko!

Dozvoljeno je kopiranje uz objavu ovog linka: https://www.novizivot.net/2017/12/01/muskarac-divlje-gorile-zena/

PODIJELI