Oče, molimo te za blagoslov naše domovine Hrvatske i za sve stanovništvo u njoj.
Tebe molimo za providnost i vodstvo naših čelnih ljudi. Pogledaj Oče našeg predsjednika kojeg je narod izabrao, daj da bude vođen ispunjen duhom svetim. Da osjeti i prepozna važnost predsjedničkog poziva i položaja. Da vodi našu domovinu po Tvojim zakonima, zakonima ljubavi prema čovjeku i prema čistoći življenja, koje je na žalost jako narušeno u našoj domovini. Toliko ima siromašnih koji žive na dnu dna egzistencionog pitanja, koji nemaju adekvatne uvjete za život. Toliko je firmi i tvornica uništenih, toliko je ljudi nezaposlenih, toliko je velika podijeljenost u narodu. Toliko velika netrpeljivost i nepovjerenje.
Oče, ti ljubavi čista, Ti koji stvorio čovjeka na svoju sliku i priliku, povrati nam i probudi savjest i odgovornost za svoja djela i postupke. Da budemo savjesni i odgovorni i da zajedničkim zalaganjima se borimo za boljitak i prosperitet življenja u našoj domovini u kojoj bi mogli svi kvalitetno živjeti, samo treba pravilno i pošteno vodstvo naših pozicionih čelnih ljudi.
Tebe molimo Oče po Duhu Svetom i po poslanju Sina Tvoga, koji je zemljom hodio i kraljevstvo Tvoje naviještao, daj da prepoznamo važnost čistoće, pravde i poštenja, te odgovornosti za svoje postupke. Da prvenstveno mijenjamo sebe kao pojedinci i činimo svijet boljim. Da poštivamo zakon koji štiti čovjeka i obitelj. Oče, daj da kroz naše svećenstvo i naše čelne ljude uzljubimo Pravednika koji nam je Zakon života životom svojim iskazao.
Oče moj, svim srcem te molimo!

Molitvu prema nadahnuću napisala Anikca Čolić – 12.01.2020. )

 

 

 

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Klikom na sličicu ulazimo na Facebook stranicu Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

PODIJELI