Hvala ti Oče, kad si me ovakvu stvorio i mojim roditeljima podario. Hvala ti i na moja brata četiri koji su bili pravi i poželjni. Braća koju ću s posebnom ljubavlju i osjećajima pamtiti. Braća s kojima sam zanimljivo djetinjstvo proživjela. Braća koji su mi pomogli da budem osoba kakva sam sada. Bože, hvala ti na mome ocu i majci koji su me nakon starija brata tri žarko željeli, unatoč liječničkim savjetima i nagovorima da me očisti tj.abortira , jer su mislili da ni mama niti ja nećemo preživjeti, jer je mama bila jako bolesna i u malo višim kritičnim godinama da bi trudnoću do kraja donijela. No unatoč liječničkim upozorenjima i kritikama, mama me zdravu rodila i radost obitelji podarila. Jest da je mama dugo u bolnici pod liječničkim nadzorom bila, da bi mene ipak živu i zdravu na svijet donijela. Otac koji je silno kćerkicu želio i njoj se žarko veselio, da bi sretno živjela u maloj skromnoj obitelji uz braću svoju.
Roditelji moji pobožni vjernici koji bi radije u smrt pošli, negoli abortus učinili, nevino dijete ubili i Oca nebeskog ožalostili. Uz čvrstu vjeru i Božju providnost još jednog sina poslije mene su dobili. Sina Josipa kojeg je Bog sa šest mjeseci sebi u nebo pozvao. Da bude Anđeo zaštitnik naše obitelji.
Roditelji moji koji su bili siromašni materijalno, al’ bogati duhovno i emocionalno. Dali su nam ljubav i slobodu da živimo savjesno i odgovorno, da znamo vrednovati prave životne vrednote.
Hvala ti Oče nebeski za ljubav mojih roditelja koji su mi dali i više od svoga života. Sad kad počivaju oni, sad znam koliko mi fale i koliko su bogatstva nam dali. Sad znam što znači roditelj biti i za obitelj se skrbiti. Sad znam kroz što su sve u životu prošli, da bi mi djeca sretni i zadovoljni bili.
Moj roditelji Martin i Marija, ti ljudi divni, blagi, osjećajni i požrtvovni, puni sućuti u našoj obitelji, dali su mi bogatstvo i temelj čvrsti, ukazali prave životne vrijednosti kroz ljubav i prihvaćanje moje braće. Braće koji su me voljeli i štitili, kojima sam bila sestrica i posebna ljubimica.
O, Bože hvala ti na mojoj obitelji! Hvala ti, jer su mi pomogli da budem ovakva kakva sam! Ti jedini Oče znaš koliko mi je duša ispunjena i zahvalna, koliko mi srce treperi od ponosa i radosti !
Oče mojim roditeljima i braći podari pokoj vječni, a meni podari srce koje će živjeti od te i za tu obitelj.Srce koje zna kome pripada.

Ankica Čolić

 

 

Podijelite s nama vaše svjedočanstvo

 

Poštovana braćo i sestre u Kristu, pratitelji portala PUT, ISTINA I ŽIVOT!
Jeste li vjernici, aktivni u svojim župama i molitvenim zajednicama? Koliko vas pohađa seminare i duhovne obnove ili hodočasti u razna rimokatolička svetišta? Na ovakvim mjestima ste sigurno dobili neizmjerne i velike milosti iz Božje ruke i sigurni smo da među vama ima onih koji su osjetili izravni Božji dodir pa možete svjedočiti o čudesnim ozdravljenjima, oslobođenjima od raznih duhovnih zarobljenosti i ovisnostima. Koliko vas je prošlo pješačka hodočašća ili vam je Gospodin pomogao u teškim životnim situacijama kada je sve izveo na dobro. Vjerujemo da ima puno raznih svjedočanstava gdje se Bog proslavio kroz vaš život. Bilo bi dobro da vaše svjedočanstvo ne zadržavate za sebe nego da ga podijelite javno s nama kako bi i druge osobe potaknuli na razmišljanje o Bogu. Upravo vaše svjedočanstvo može potaknuti druge da se obrate Bogu i da krenu Božjim putovima obraćenja srca. Vaše svjedočanstvo možete poslati na email adresu [email protected] i mi ćemo ga objaviti na našem portalu.
Napomena: “Bilo bi dobro da uz vaše svjedočanstvo pošaljete i autorsku fotografiju koja nije preuzeta s drugih web portala ili interneta da je objavimo uz vaše svjedočanstvo.“
Hvala vam i neka vaše svjedočanstvo bude poticaj onome tko ga bude pročitao da krene putem obraćenja jer taj Isusov put je PUT, ISTINA I ŽIVOT. Neka vas prati Božji blagoslov!

PODIJELITE S NAMA VAŠA ŽIVOTNA I DUHOVNA ISKUSTVA

Želite li podijeliti s nama vaše razmišljanje vezano za život,vaša razmišljanja i životna iskustva.Kako živite vjeru? Kako prakticirate duhovnost u svome životu kroz posao,obiteljske i međuljudske odnose?Možda trpite nepravdu na poslu ili kroz život.Kako se nosite s nepravdama?Kako vi zamišljate život u vjeri?Uglavnom pišite nam o vašim životnim iskustvima vjere i vaše tekstove nam šaljite na gmail [email protected] i vaše tekstove ćemo objaviti na portalu.Molimo vas da ako je moguće uz tekst pošaljete i vaše autorske fotografije koje ćemo objaviti uz vaš tekst.Hvala! Neka vas prati Božji blagoslov!

 

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI