Majka je izgubila 4 bebe u 6 godina, a onda je saznala da je trudna s četvorkama

244
Foto: Facebook

Predivan je ovo podsjetnik da je Bog vjeran!

Mislim da mogu reći da mi služimo jednom ZAKON Bogu koju ima jako dobar smisao za humor.

Mislim, to možemo uočiti kroz cijelu Bibliju, kao kada je Isus nahranio 5.000 ljudi. Matej 14,13-21 iznosi priču o tome kako je Isus nahranio 5.000 muškaraca, žena i djece sa samo 5 kruhova i dvije ribe.

Kada nam se Bog pokaže to nikada nije na neznatan ili nevažan način.

Za Allyson i Tonyja Ponto, Božja iskupljujuća ljubav stigla je nakon više od desetljeća suza i boli.

Ovaj par iz Minnesote sanjao je o velikoj obitelji, no neplodnost i nekoliko spontanih pobačaja su taj san neprestano odgađali.

„To je jako utjecalo na naš brak“, rekla je Allyson, „Užasno sam plakala prije svakog darivanja djeteta na koje sam išla. Pitala sam se zašto i mi ne možemo imati dijete, možda nismo zaslužili djecu?“

Par je prošao kroz 4 spontana pobačaja u 6 godina. Nakon što su pokušali na sve moguće načine da zatrudne prirodnim putem, odlučili su se za izvantjelesnu oplodnju (IVF).

Liječnici su rekli da postoji samo 30% mogućnosti da i to uspije. No, par je izdržao cijeli taj proces u nadi da će se pokazati da doktori nisu bili u pravu i da će njihov trud uroditi plodom.

Usadili su 3 embrija i čekali 6 tjedana prije nego je Allyson ponovno išla na ultrazvuk.

Za vrijeme pregleda, doktori nisu našli jednu bebu.

Pronašli su tri bebe. Barem su tako mislili.

Ne samo da su sva tri embrija preživjela, nego se treći podvojio što je rezultiralo blizancima. Nakon 4 spontana pobačaja i više od desetljeća boli, Ponti su otkrili da očekuju 4 bebe. A ako to nije dovoljan dokaz Božjeg smisla za humor, bebe su rođene 4.7.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ovo je pravo Božje djelo!

Predivan je ovo podsjetnik da je Bog vjeran. On zna želje našega srca te stvara predivne stvari od teškoća koje su nas gotovo slomile – jer je i On patio zbog naše boli.

4.7.2018, Tony i Allyson Ponto dočekali su četiri zdrave djevojčice: Oliviu, Annu, Morgan i Carolyn.

„Plačem gotovo svaki dan jer sam neopisivo sretna što su zdrave i što su ovdje“, Allyson je izjavila, „Četiri bebe, a ne mogu vjerovati da su naše.“

Pogledajte njihovo neopisivo putovanje u priloženom videu.

Dozvoljeno je kopiranje uz objavu ovog linka: https://www.novizivot.net/2018/02/15/majka-izgubila-4-bebe-6-godina-trudna-s-cetvorkama/

PODIJELI