Lady Gaga se s duševnim problemima bori s krunicom u rukama

208

Pjevačica Lady Gaga na drušvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj moli krunicu, uz objašnjenje zašto je morala ove jeseni otkazati svoju europsku turneju i koje borbe vodi sa svojim psihičkim i mentalnim stanjem.

Uvijek sam bila iskrena. Ne izigravam žrtvu jer sam borac i jedva čekam vratiti se na pozornicu. Kada ojačam i budem spremna, podijelit ću detaljnije svoju priču kako bi pomogla drugima koji pate od kroničnih bolova te pridonijela istraživanju ove bolesti. Ne govorim vam da patim zato da me sažalijevate ili da tražim vašu pažnju, nego sam razočarana što mi ljudi online sugeriraraju da dramatiziram, izmišljam, ili izigravam žrtvu…Da me poznajete, znali biste da je to daleko od istine. Ja sam borac. Riječ patnju ne koristim zato što su traume i kronična bol promijenile moj život, nego jer je me ona čuva da živim normalnim životom. Bolest me sprječava da radim ono što najviše na svijetu volim, a to je da nastupam za moje fanove. Trenutno moram biti uz svoje liječnike, pa ću moći uz vas biti još 60 godina ili više…

Pjevačica Gaga (31), pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta nedavno je otkrila da pati od fibromialgije, koja uzrokuje duboku mišićnu bol i iscrpljensot.

Ovo nije prvi puta da se javno izjašnjava o vjeri. U 2016. godini objavila je fotografiju na kojoj drži Bibliju u društvu svećenika, za kojeg je kazala, da je ostala duboko dirnuta njegovom propovijedi.

lady gaga svećenik

Izvor preuzetog sadržaja: http://www.novizivot.net/2017/09/21/lady-gaga-se-s-dusevnim-problemima-bori-s-krunicom-rukama/

PODIJELI