Doktor poziva ljude da se ne boje i mole za iskorjenjivanje koronavirusa

526
Foto: Instagram

Liječnik je objavio na Instagramu poziv javnosti da se ne boji i moli za iskorjenjivanje koronavirusa.

Dr. Sam Kojoglanian je kardiolog poznat po svojim blogovima i videozapisima putem kojih širi nadu u ozdravljenje i vjeru u Boga.

Nedavno je na Instagramu objavio video u kojem govori o pandemiji koronavirusa. Video u kojem poziva pratitelje da se ne boje je pregledan preko 470.000 puta na Instagramu i više od 1,8 milijuna puta na Facebooku. U njemu je istaknuo neke bitne stvari o koronavirusu te je zaključio svoju poruku molitvom.

Nakon što je pozvao ljude da ne paničare i ne boje se koronavirusa, dao je savjet kako se ne zaraziti istim.

VIDI OVO: Doktor otkrio 10 mitova o koronavirusu: Pamet u glavu!

“Što možemo učiniti? Šira javnost želi nositi masku, ali to neće pomoći. Trebamo sredstva za pranje ruku. Svaki put nakon što dodirnete nečiju ruku, svaki put nakon što dodirnete bravu ili novac, stavite sredstvo za čišćenje te svojim rukama ne dirajte oči, usta i lice.”

 

Na kraju, pozvao je sve da mole Boga kako bi zaustavio širenje virusa COVID-19.

„Oče Bože, molimo Te da iskorijeniš i zaustaviš ovaj koronavirus. Molimo te da daš mudrost znanstvenicima i liječnicima kako bi osmislili lijek i cjepivo. U Isusovo ime molimo. Amen.”

Kao pobožni kršćanin, dr. Sam toliko vjeruje u snagu molitve. Ovom su svijetu potrebni neustrašivi ljudi koji će donijeti nadu onima koji se boje. Usred straha, mi kao kršćani pozvani smo da ne drhtimo, već da budemo hrabri u širenju Isusove ljubavi.

 

PODIJELI