FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Svemogući Oče,dao si mi jednu domovinu. Hvala Ti na njoj,divna je,predivna. Tolika je njena ljepota da bi mi je drugi htjeli oteti. A ja Ti onda nemam kamo poći. Zato te molim,čuvaj mi je,brani mi je…baš onako kako su to radili kroz vjekove svi moji predci,i branitelji koje još i danas pamtim s krunicom oko vrata.
Ne znam kako je nastala moja domovina,ali čujem da joj nikad nije bilo lako. Zato Te molim dobri moj Bože,dotakni ponovo moju domovinu u njenom začeću,njene vode,tlo,planine,šume,zrak. Puno je rana,patnje i boli kroz sva vremena moje domovine. Zato te molim,po ranama svoga sina uzmi sve rane moje domovine i njenih ljudi.
Još i danas,dragi Bože, moja domovina trpi,plače i zaziva da se mnoga njena djeca pokopaju s imenom i križem. Pa te zato molim Bože, da oprostim svakom tko je htio sakrit kosti i ušutjet hrvatski duh moje domovine.
I ti meni oprosti Bože,što ju ne ljubim tako silno,s puno poštovanja da mi može cvjetat,rodit svakim dobrom jer ju primam iz Tvog srca.
Još te molim,daj mi pogled duše koji vidi samo snagu moje domovine. Ozdravi moje domoljublje, da me ne plaše novine,laži i mržnje. Pokaži Bože svoju svemoć. To te molim u Ime Tvog Sina kojeg moj narod kroz vjekove štuje,časti i slavi.

Elvira

 

 

 

Poštovana braćo i sestre u Kristu!

Molimo vas ako imate nadahnuća da napišete molitvu za domovinu Hrvatsku iz srca i da nam pošaljete na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na našem portalu.Također neke molitve ćemo proslijediti i u nekoliko molitvenih zajednica gdje će se čitati pred Presvetim.

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI