Dragi brate!

Prije svega primi Božji blagoslov od našeg Gospodina Isusa Krista Nazarećanina.

Molim Te dopusti da se Božić dogodi u tvome srcu. Idu dani i približavamo se jednom od najsretnijih dana cijelog čovječanstva a to je rođenje našeg Isusa Krista Sina Božjega. On je došao na svijet da bi nas spasio. Rođen je u Betlehemskoj štalici jer mjesta u svratištu nije bilo za njih ali im jedan pastir pokaže gdje se mogu skloniti. Kad se Isus rodio ukaza se Anđeo pastirima te im reče:”Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj svijeta. Pastiri odoše da vide te nađu Mariju i Josipa i Isusa u jaslama. Tad rekoše što im Anđeo reče a Marija sve pohrani u srcu.

Najljepše nam je opisano u Novom Zavjetu rođenje Isusa Krista Sina Boga Živoga. Kad se Anđeo ukazao pastirima otiđoše te ugledaju Mariju i Josipa gdje stoje kraj jaslica gdje je ležao Sin Božji. Tada se pokloniše i počeše se veseliti i slaviti Boga sa svim Nebeskim Anđelima.

I u mom srcu se događa Božić što i tebi i tvojoj obitelji želim da se i u vašim srcima dogodi Božić. Želim čestitati i Ivanki Sikirica, Vlasti Lederer, velečasnom Vinku Piliću i svim članovima, pratiteljima i čitateljima portala “Putevi milosti”

Sretan Božić i Novu  godinu od srca vam želi R.K.

PODIJELI