Bivši prosjak se sa 130.000 eura htio odužiti ženi koja mu je pomogla prije 24 godine: Pogledajte kako je ona reagirala!

116

Bivši prosjak je ženi koja mu je pomogla htio dati 130.000 eura.

Naime, He Rongfeng, danas imućni 38-godišnji kineski poduzetnik, uspio je prije nekoliko dana pronaći ženu na koju nikad nije prestao misliti i pokucati joj na vrata s čekom vrijednim 130.000 eura.

Poduzetnik je nekada bio sirotinja i za život je zarađivao proseći, a te davne 1993. godine sreo je Dai Ksingfen (45) koja se nad njim sažalila. Uvela ga je s još dvojicom prosjaka u kuću i nahranila ih uz riječi da je nikada ne zaborave.

“Nahranila nas je, dopustila nam je da kod nje prespavamo i ujutro nam je dala još i novac za karte. Te noći nam je rekla da nije sramota biti siromašan i ispratila uz riječi da uvijek trebamo težiti tome da budemo dobre osobe”, ispričao je poduzetnik.

Žena, dirnuta već samom činjenicom što je se sjeća, odbila je ček uz riječi kako mu nije pomogla zato da bi joj se to isplatilo, ali je pristala da je daruje plaketom na koju je tajkun napisao: “Moja je zahvalnost teška poput planine”.

Izvor preuzetog sadržaja: http://www.novizivot.net/2017/08/16/bivsi-prosjak-oduziti-zeni-pomogla-24-godine/

PODIJELI