Bivši New Ager svjedoči o sotonističkoj pozadini New Agea: Ti duhovi dolaze kao prekrasna bića

381
Snimka zaslona: YouTube

Bivši New Ager svjedoči o sotonističkoj pozadini New Agea i posljedici koju je takva duhovnost imala na njegov život.

‘Koristio bih kristale jer svaki kristal kad ideš u te prodavaonice….. ima drugačiju svrhu… Neki kristali te čuvaju od negativne (tamne) energije i takve stvari. Kad bi osjećao negativnu energiju oko noge, okružio bih ju tim kristalima.

Oni bi doslovno spalili tu negativnu energiju. Mislio sam da je to dobra stvar. Koristio sam to da se zaštitim od tamne energije. Ali to je samo omogućilo da još više negativne energije uđe u mene. I tako sam se povezivao s tim stvarima i zazivao svoje duhove vodiče.

Oni su koristili imena kao arhanđel Mihael, arhanđel Gabrijel, ali zapravo to nisu. Oni samo zavaravaju i koriste te lažne nazive. To me neprestano otvaralo i povezivalo s onim što zovu Izvorom, Majkom Gajom. Osjećao sam kako se moja krunska čakra otvara.

Osjećao sam to kao malu krunu svjetlosti. Sotona, Lucifer ne dolazi kao strašni demon obučen u crveno. Dolazi kao to prekrasno svjetlo. Ti duhovi dolaze kao prekrasna bića.

POGLEDAJTE: NEW AGE JE DJELO SOTONE: Evo zašto sam se odrekao New agea i postao sljedbenik Isusa Krista

Ali sve to zapravo omogućuje tim demonima da uđu u tebe. I to je zapravo bilo to…. To me otvaralo držalo je otvorenim portal u mojem tijelu da dolaze kako im se prohtije. Na kraju to više nisam mogao kontrolirati. Dolazili su kako su htjeli. Kad bih išao moliti…. jer tad sam već prihvatio Isusa, mislio sam da, pošto sam prihvatio Isusa Krista da se anđeli povezuju sa mnom na temelju vjere u Isusa Krista.

PROČITAJTE:  Sotonistički pastor šokirao javnost: 17 godina sam živio sa Sotonom i ubio 675 ljudi!

Pitao sam se kako to može biti loše, ako me Isus spasio i šalje mi svoje anđele? Ali to su bili zavodnici, demoni zavodnici. Onda su si počeli uzimati za pravo da se pojave kad hoće. Bilo je kao da sam na koncertu gdje ja kontroliram muziku i sve oko sebe. Oni su mi zapravo pokazivali da možemo sustvarati i da svi možemo biti bogovi. To je bio smisao poruke. Da kroz jedinstvo, imaginaciju i sustvaranje da svi to možemo postići. A to je prva laž koju je Đavao ikad izrekao. Riješite se dvojnosti i možete biti bogovi.

PROČITAJTE: Djeluje li Sotona kroz pokret New agea?

Davao mi je iskustvo Boga, ali to je bio samo Đavao. I onda sam po Božjem vodstvu došao do drugog New Agera koji je imao isto iskustvo… I onda sam shvatio da je sve to velika prijevara. Prva laž koja je ikad ispričana još Adamu i Evi: “Riješite se dualnosti i možete biti kao bogovi.” Možete stvoriti vlastitu stvarnost, kao i Bog. I tad sam se napokon probudio i od tad sam na putu Isusa Krista.’

Ostatak svjedočanstva poslušajte u videu:

Izvor: https://www.novizivot.net/2018/08/17/bivsi-new-ager-svjedoci-o-sotonistickoj-pozadini-new-agea/

PODIJELI