Joga je oblik duhovnog sjedinjenja s hindu božicom Šakti, otkriva bivša vještica Beth Eckert u svom najnovijem videu.

“Znam da postoji toliko kontroverza vezano za jogu”, kaže Beth. ”Ako pogledate na jogu, čini se kao odličan način da postanete zdravi i uskladite svoje tijelo i duh protežući se, i ljudi je apsolutno vole.”

No ne dajte se prevariti.

Na svom blogu, Beth, koja se nekada bavila okultnim praksama, piše:

Kanaliziranje energije je stara okultna praksa. Demoni koriste energiju kao jedan od načina na koji se mogu kretati od mjesta do mjesta. Koriste tu energiju da se prenose s osobe na osobu, s osobe na predmet itd. Ona je oblik vještičarstva, te nije praksa koja dovodi osobu u sklad s Duhom Božjim. Čak je i meditacija oblik pokretanja energije u određenom smjeru, misao ili proces kako biste nešto dobili. To je vještičarstvo.

Prakticirajući ove istočnjačke duhovne prakse je sjedinjenje sebe s kraljevstvom tame. Na taj način se priziva demonsko u biće i život osobe. Može nanijeti veliku štetu na vaše fizičko tijelo kao i na vaš duh. Jednom kada uvedete ove prakse u vaš život, također prizivate demonske entitete u svoj dom i obitelj. Joga je u biti vrlo opasna zbog utjecaja koji ima u današnjem svijetu, pa čak i u kršćanskoj Crkvi.

Eckertova kaže da su neke prakse utemeljene na jogi korištene u sotonističkim ritualima koje su drugi koristili protiv nje.

 

 

 

 

Izvor preuzetog sadržaja: http://www.novizivot.net/2017/08/08/bivsa-vjestica-otkriva-poveznicu-izmedu-joge-sotone/

PODIJELI