Apel za pomoć: Otac ove obitelji ostao je bez obje noge, majka je bolesna a kćer ima Down sindrom

95

Humanitarna udruga “Dobra Volja – Zagreb” kojoj je cilj pomoć obiteljima i pojedincima koji žive ispod socijalnog minimuma, organizirala je humanitarnu akciju za tročlanu obitelj iz Slavonskog Broda koja živi u neljudskim i teškim uvjetima.

Otac Muharem ostao je bez obje noge, majka Zlata je također bolesna a kćer Viktorija koja će u prvom mjesecu iduće godine napuniti 18, ima Downow sindrom. Viktorija ima jednu želju za rođendan. Ona bi htjela svoju sobicu, da u nju složi medeke i televiziju. Pomozite joj da se to ostvari.

Trošna kuća u kojoj žive doslovno predstavlja opasnost po njih. Ispucali i oronuli zidovi, dotrajala stolarija i plafon čiji strop doslovno otpada i zbog kojeg sa strahom idu na spavanje, najvjerojatnije bi se urušio pod težinom prvog snijega. Oni nemaju puno vremena za čekanje.

 

Do sada je prikupljeno 33000 kn ali iznos ne pokriva sve troškove jer kuću treba iz temelja obnoviti. Sve je dobrodošlo; od cigle, greda, crijepa, kablova, cementa do ruka koje će pripomoći. Molimo da se svi dobri ljudi, također organizacije, zajednice, udruženja, institucije te građevinske firme odazovu apelu za pomoć.

Za sve potrebne informacije obratite se udruzi od pon do petka od 8-16 sati na kontakte – Marija 099 6924290 ili Marijana 0915152347 –  ili se javiti putem njihove facebook stranice HU Dobra Volja – Zagreb.

Izvor: https://www.medjugorje-info.com/hr/

PODIJELI