Moj Isuse, kako se Tebi moliti i koje riječi složiti,da bi srcem vapili za pomoć tvoju posebnu!?? Kad imamo i više no što nama treba .
Samo srce gramzivo želi i hoće, više i jače. A to je moć i položaj, hrana i obleka, kuća,vila, palača i komfor ovog svijeta, a ne zna srce gramzivo da život kratko traje i da treba ljubiti brata i čovjeka. Da se treba skrbiti za obitelj svoju, kojoj puno ne treba, osim mira i blagoslova kroz obiteljsku molitvu izmoljenu. Kad smo zajedno u obitelji svojoj, tad imamo ljubav i prisnost koja nam je potrebna. Tad se lakše radi i za obitelj skrbi, jer obitelj je Svetinja koja Domovini treba. Moj Isuse, ukroti naše srce gramzivo, tvrdo i okrutno da ne težimo robovanju i onom što nam nije potrebno. Već da ljubimo i štitimo ono za nas stvoreno. Našu zemlju, našu kulturu, naša prostranstva svim predivnim i bogatim blagodatima ispunjena.
Blagoslovi Isuse sve stanovništvo Lijepe Naše hrvatske da se poštivamo i pomažemo,.
Da bude Hrvatska zemlja Mira, ljubavi i sloge ! ,,, moj Isuse, Tebe svim srcem molimo ,,,!

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić )

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Dnevna molitva za domovinu Hrvatsku” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI